Een nieuw logo!

Ja, ik heb een nieuw logo. Ik ben er zo ontzettend trots op! En ik heb het logo zelf helemaal verzonnen en gemaakt. Hier en daar wat tips van mijn kinderen, maar ik ben een trotse vrouw. En zo zie je maar, dat je leeftijd er niet toe doet. Je bent nooit te oud om te leren.

Leren

Ik hou overigens van leren. Zo veel zelfs, dat ik op dit moment diverse opleidingen aan het doen ben. Ik volg de opleiding Voedingsdeskundige. Deze heb ik zo goed als afgerond, dus straks ga ik mijn examen inplannen. Ik doe de cursus Ademwerk. Zo ontzettend interessant en heel erg belangrijk. Veel mensen ademen verkeerd en hierdoor kun je moe, gestrest en angstig worden. Ik raad iedereen aan om zich hierin te verdiepen. Je zou jezelf zo maar eens een stuk beter kunnen voelen!

En aanstaande vrijdag komt er een nieuwe STAP-ronde. Hij zou eerder beginnen en ik heb fijn een hele tijd in de wacht gestaan die dag, maar helaas waren er problemen bij het UWV en kwam niemand bij het aanvragen van het STAP-budget terecht. Vrijdag dus een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Ik heb me opgegeven voor een opleiding over Innerlijk Meesterschap. Dit is een prachtige opleiding waarin je jezelf goed leert kennen maar ook leert hoe je andere mensen kunt helpen op spiritueel niveau. Een opleiding die dus helemaal bij mij past.

Een nieuwe website

En omdat ik kennelijk nog niet met genoeg dingen bezig ben, gaan we ook nog deze website een prachtige rebranding geven. De kleuren worden anders, maar dat had je vast al verwacht bij het zien van mijn nieuwe logo en de hele stijl wordt anders. Meer van deze tijd en met een betere achtergrond voor mij om mijn blogs in te bewerken. Ik heb er zo een zin in! Ik kan niet wachten om jullie het resultaat te laten zien. Maar zo ver is het nog niet. Er moet nog wel het een en ander gebeuren. 

Ja het wordt weer lente!

Zoals jullie zien genoeg plannen en het voelt weer heerlijk om zo bezig te zijn. Zoals jullie in mijn vorige blog hebben kunnen lezen is de winter tijd om bij te komen en de lente om van alles op te starten en te bedenken. Daar ben ik druk mee bezig. En genieten jullie ook zo van dat heerlijke zonnetje op je gezicht en dat je soms zelfs even vergeet een jas aan te doen als je naar buiten loopt (helaas kom je daar snel genoeg achter als je buiten bent, want zo warm is het nog niet!). Ik voel dat ik mezelf weer langzaam aan het opladen ben. De winter was niet heel koud, maar wel erg nat en ik heb echt de zonnige uren gemist. Tijd om weer heerlijk op te laden en met leuke dingen bezig te zijn. Ik ben benieuwd naar jullie plannen voor het voorjaar. Geniet er van!Gezellig nog meer ontspannende blogs lezen? Lees dan hier verder!