Vragen jullie je ook af: waarom gaat de tijd zo snel? Het is echt bizar hoe snel de tijd tegenwoordig vliegt. Komt het doordat we bijna 2 jaar een pauze hebben gehad met sociale contacten en sporten en dergelijke of is er meer aan de hand?

Zoals jullie weten ben ik een spiritueel persoon. En aangezien ik niet alles zomaar klakkeloos geloof, ben ik dit voor jullie uit gaan zoeken. Zelf vind ik echt dat de tijd zo onmogelijk snel gaat. Danny en ik waren laatst lekker in de avond aan het wandelen en uiteraard heb je het dan over van alles. Maar het grootste onderwerp was toch wel onze lieve boxer Boris die we in maart 2022 hebben moeten laten gaan. Hij was op en kon niet meer. Net 2 weken 6 jaar was hij. En toen ging ik een klein beetje rekenen en toen kwam ik erachter dat hij dus al bijna een jaar geleden is overleden. Een jaar! Zo lang moeten wij hem al missen en vreemd genoeg voelt het dus nog niet zo lang. Wat is er dan precies gaande met de tijd?

Er zijn op dit moment veranderingen gaande in je DNA. Er zijn veel kristallijne energieën en hierdoor is er een transmutatie proces gaande in het fysieke lichaam en evolueert dit lichaam geleidelijk van een koolstof lichaam naar een kristallijn lichaam. Uiteraard gaat dit niet zonder slag of stoot. Dit heeft allemaal te maken met de nieuwe dimensie waar wij naartoe groeien. De vijfde dimensie. Deze dimensie is heel langzaam aan het komen en wij als mens veranderen hierin ook heel langzaam. Sommige mensen zijn al wat verder dan anderen. Zij voelen meer aan en zijn zich meer bewust van alles. Het kan ook zijn dat je zelf tegen oude pijnen aanloopt en hier iets mee wilt doen. Dit is allemaal om schoon schip te maken zodat de vijfde dimensie ten volle geleefd kan worden

Wat is een kristallijn lichaam?

Ja leuk, verandering van een koolstof lichaam naar een kristallijn lichaam. Tuurlijk. Maar wat is dat nu precies. We gaan van de derde dimensie naar de vijfde dimensie. Dit is een natuurlijk proces waarbij ook het lichaam zich moet aanpassen. Wij hebben nu cellen met koolstof en dit wordt in de toekomst kristallijn. Wij gaan naar een nieuwe dimensie en dit vraagt de nodige aanpassingen. Het kan best zijn dat je dit zelf al ondervindt omdat je opeens veel aan vroeger moet denken of dat je dingen verhelderd wilt hebben. We zijn volop aan het evolueren. Wat is de vijfde dimensie?

We leven nu in de derde dimensie. Dit is een dimensie vooral gericht op je ik-zijn. Je ego. De vierde dimensie is tijd en we zijn hier al als we dromen. De vijfde dimensie is gericht op non-dualiteit. Alles is één. Je ego is niet meer belangrijk maar het is belangrijk om samen te zijn. Je zal niet meer direct oordelen vanuit je eigen ik maar alles van meerdere kanten bekijken.

Bekritiseer je een ander, dan bekritiseer je eigenlijk ook jezelf. Het is een lastige materie en ik zal hier in de toekomst wel verder op ingaan. De vijfde dimensie is een fijne dimensie. Het zal je rust geven en kracht. Je verleden zal een plek hebben, zonder dat deze je nog in de weg staat. En we zullen liever zijn voor elkaar. We zijn van het Vissentijdperk naar Aquarius gegaan. Ook zijn we van een mannelijke energie, langzaamaan naar een vrouwelijke energie aan het gaan. Dit betekend dat er minder moet en dat er geen oorlog meer zal zijn. De harde zakenwereld zal verzachten en iedereen zal liever worden. 

Wat mij betreft liever vandaag dan morgen!

Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is waarom de tijd sneller gaat, en niet alleen in onze gedachten. Hij gaat werkelijk sneller. We zijn enorm aan het transformeren en dit gaat niet zonder slag of stoot. We kunnen zelf een handje helpen door hier in mee te gaan en ons eigen werk te doen zoals schaduwwerk. Ook hier zal ik graag een uitgebreid blog over schrijven! Wordt vervolgd dus!

Meer lezen over spiritualiteit? Lees dan mijn Spiritualiteitsgids!