Reiki is geschikt voor heel veel lichamelijke klachten. Het is echter nooit een vervanging voor een medisch specialist. Reiki zorgt dat je energetisch, mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel weer in balans komt.

Reiki kan ook op afstand worden geven. Voor de werking maakt het niet uit of je fysiek aanwezig bent in dezelfde ruimte of niet. Helaas is het op dit moment voor mij nog niet mogelijk om Reiki in een praktijkruimte te geven, maar ik kan wel een sessie op afstand in plannen. We zullen voor iedere Reiki sessie bespreken hoe het met je gaat en waar je behoefte aan hebt. Ik zal nooit een Reiki sessie beginnen zonder deze voorbespreking. Voor de online sessie hoef je niet achter de computer plaats te nemen maar kun je gewoon lekker op je eigen bed of op de bank plaatsnemen.

Het kan zijn dat je erg warm wordt, koud wordt of dat je tintelingen ervaart. Dit is allemaal oke. Ook als je niets voelt, is dit prima. Iedereen ervaart het op zijn eigen manier. Belangrijk is het om na de sessie even bij te komen met een glaasje water. Dit is heel belangrijk om de rest van de dag te blijven drinken (altijd, iedere dag, maar na een Reiki sessie nog meer. Hierdoor raak je de afvalstoffen die vrij zijn gekomen goed kwijt). Wanneer je een beetje bijgekomen bent ga je verder met lekker doen wat je van plan was.

Wanneer je een online sessie boekt hebben wij wel even van te voren telefonisch of via beeldbellen contact. Daarna zullen we de verbinding verbreken en ga ik me op je afstemmen. Het fijnste voor jezelf is dat je op dat moment ook even rust neemt. Wanneer de sessie voorbij is, zal ik weer contact met je opnemen en bespreken we wat wij beiden ervaren hebben.

MarjoDeliana.nl reiki

Een Reiki sessie duurt 30 minuten. Dit is inclusief het voor- en nagesprek. Wanneer je een uitgebreide sessie wilt duurt deze 60 minuten. Voor 30 minuten is het tarief 30 euro en voor 60 minuten is het tarief 50 euro.