Wat heb ik allemaal gedaan achter de schermen?

Het is wat minder druk met blogposts van mijn kant, maar ik wil even uitleggen wat er allemaal achter de schermen heeft plaatsgevonden. Het is behoorlijk druk geweest, maar op een goede manier! Hoewel ik misschien niet zo actief ben geweest met het schrijven van blogs, heb ik zeker niet stilgezeten. Ik heb me namelijk gericht op het creëren van nieuwe dingen die ik binnenkort met jullie kan delen.</p>

Het nieuwe ebook

Een van de grote projecten waar ik aan heb gewerkt, is een prachtig e-book: de Spiritualiteitsgids. In dit boek wil ik jullie graag de allerbelangrijkste spirituele begrippen uitleggen in het kort. Het heeft me veel tijd en energie gekost, maar ik ben ontzettend trots op het eindresultaat.

Het kaartendeck

Naast het e-book heb ik ook nog gewerkt aan iets bijzonders: een kaartendeck. Dit project heeft mijn creatieve kant aangewakkerd en ik heb enorm genoten van het omzetten van mijn ideeën in prachtige kaarten. Het kaartendeck is ontworpen om jullie te begeleiden en te inspireren in verschillende aspecten van het leven. Heerlijk om iedere dag een kaart te trekken en je door deze kaart te laten leiden. 

Mijn nieuwe website

Alsof dat nog niet genoeg is, ben ik ook druk bezig geweest met de ontwikkeling van een gloednieuwe website. De website wordt helemaal vernieuwd en gaat de thuisbasis worden van al mijn creatieve projecten en de plek waar ik mijn kennis en ervaring met jullie kan delen. Ik ben bezig met het creëren van een gebruiksvriendelijke en inspirerende omgeving.

Tenslotte

Tenslotte ga ik deze week mezelf (samen met mijn zoon) onderdompelen in de kennis van IMU tijdens hét marketing event van het jaar. Drie dagen lang gaan we informatie krijgen over SEO, hypnose, Chat GPT en nog veel meer. Ik ben zo benieuwd hoe ik dit ga vinden. Het is lang geleden dat ik aan zoiets heb meegedaan. Het laatste evenement was een eendaagse training bij Michael Pilarczyk. Ik weet wel dat ik daar helemaal blij en vol enthousiasme vandaan kwam dus ik verwacht dit keer 3 voor deze week! Ik ben ontzettend enthousiast over wat de toekomst brengt en ik kan niet wachten om al deze spannende projecten met jullie te delen. Blijf op de hoogte, want binnenkort zal ik meer informatie delen over de lancering van mijn ebook, het kaartendeck en mijn nieuwe website. Ik hoop dat jullie er net zo enthousiast over zijn als ik!

Bedankt voor jullie voortdurende steun en ik waardeer jullie geduld terwijl ik druk bezig ben geweest achter de schermen. Tot snel!

Meer blogs lezen? Lees dan hier lekker verder!