Wat is droogfruit? Ik kende het heel eerlijk gezegd nog niet. Het is vers fruit wat direct na het plukken ontdaan wordt van al het vocht en daardoor blijft de heerlijke smaak van het fruit behouden.

Er zijn diverse smaken zoals mandarijn, kersen, bananen, appels enzovoort. Zelf heb ik er inmiddels een aantal geproefd en mijn favorieten zijn toch wel appel en banaan. Ik ben erg nieuwsgierig naar de kers maar deze is helaas op dit moment even niet op voorraad. Misschien tegen de tijd dat je dit leest wel, dus kijk vooral op de website van Droogfruit.

De banaan en appel eet ik af en toe even lekker tussendoor en het poeder heb ik in mijn smoothies gebruikt. Heerlijk, net als de frambozen en cranberrys een echte toevoeging zijn in mijn smoothies!

Gezond

Persoonlijk vind ik het erg belangrijk om gezond te eten en het liefst biologisch en zonder toevoegingen. Droogfruit past prima in mijn gezonde leefstijl. Bijzonder vind ik dat het fruit echt heel erg zoet is. Wanneer je het water er uit haalt, blijft de pure smaak van het fruit over. Prachtig bedacht en daardoor is het ook heel lang houdbaar. Ongeveer 8 tot 24 maanden.

Producten

Zoals jullie op de foto kunnen zien heb ik een aantal producten staan. Deze heb ik van de leverancier gekregen om hier een blog over te schrijven. Ik kan jullie beloven dat ik alleen blogs schrijf over producten waar ik achter sta. Wanneer ik ergens niet achter sta, zal ik geen blog op mijn eigen website hierover plaatsen. Droogfruit is geen vervanging voor vers fruit maar wel absoluut een toevoeging. En makkelijk! Probeer het eens zou ik zeggen!

Warme groet,

MarjoDeliana

Meer blogs lezen? Lees dan hier lekker verder.