De vakantie is helaas weer voorbij. We hebben het echt heerlijk gehad in Spanje. Aangezien we dit jaar 25 jaar getrouwd waren, hadden manlief en ik besloten dat we een prachtige villa met prive zwembad wilden huren in een warm land. We kwamen al snel uit op Spanje, omdat daar ook de schoonmoeder van mijn dochter woont. Zij zou daar verblijven met haar vriend en hondjes en onze zoon, schoondochter en kleinzoons waren heerlijk bij ons. 

Het was iedere ochtend weer feest om wakker te worden met die twee kleine mannen. Helaas had Zayn de eerste week de waterpokken, maar gelukkig heeft hij hier echt weinig last van gehad. Voordeel was het zoute zwembadwater wat er voor zorgde dat de plekjes al snel uitdroogden. 

Strand!

We zijn heerlijk wezen eten uiteraard, we hebben een dagje strand gedaan in een schilderachtig plaatsje met een hele heldere zee. Je kon de visjes zien zwemmen! Op de achtergrond waren allemaal gekleurde huisjes dus het was echt prachtig. We zijn nog een aantal keer naar Benidorm geweest. Leuk voor even, maar die boulevard en winkelstraatjes zijn altijd druk. Het was nog steeds ontzettend warm in de avond. We hebben op het uitkijkpunt mooie fotos gemaakt en genoten van het uitzicht. 

Alicante

Verder zijn we nog wezen shoppen in Alicante. Dit was een heerlijk dagje met de twee meiden! We hebben een enorme Carrefour winkel bezocht met z’n allen en de jongens zaten in zo een leuk auto-winkelkarretje. Te leuk gewoon. We zijn naar Altea geweest, waar ze overigens heerlijke frappe latte hadden! En Danny en ik zijn samen nog naar Oud Altea geweest (ook weer een prachtig plekje) en naar de watervallen. Dat waren beiden behoorlijke klimmen maar we hebben het gered haha. 

Maar het meest heb ik toch wel genoten van het samen zijn. En lekker baantjes trekken in je eigen zwembad en heerlijk op een luchtbedje drijven. Of samen met een bal spelen in het zwembad. De kleine mannen waren in eerste instantie bang voor dat grote bad maar aan het eind van de vakantie zwom Zayn op zijn eigen manier en was Noël heerlijk aan het spetteren met zijn voetjes in het zwembad. We hebben uiteraard de toegang naar het zwembad volledig gebarricadeerd zodat ze er nooit zelf heen konden lopen en als we naar het zwembad gingen, dan hadden we goede communicatie wie op wie lette zodat er geen enge dingen konden gebeuren.

Ook de avonden samen aan die grote tafel waren heerlijk. Muziekje op en lekker chillen. We hadden heel veel spelletjes mee, maar we hebben maar 1 avond een spelletje gedaan. Verder waren we gewoon heerlijk aan het kletsen over van alles en nog wat. Familytime is qualitytime!

Dankbaar voor alles en dat iedereen weer veilig in Nederland is aangekomen. De kinderen met de auto en wij met het vliegtuig. Ik zeg: volgend jaar weer!

Hoe was jullie vakantie?

Liefs Mar

Meer leuke verhalen lezen? Kijk dan vooral eens op deze pagina.