Hoe druk kun je zijn?

Grappig hoe druk je kunt zijn. Zijn de normale dagen al altijd goed gevuld, wanneer er een verhuizing plaatsvindt, dan valt de rest weg en ben je vooral met het nieuwe huis bezig. Mijn zoon en schoondochter hebben de sleutel van hun huis gekregen. Ze hebben anderhalf jaar met hun tweeling bij de vader van mijn schoondochter in huis gewoond en nu hebben ze dan de sleutel van hun eigen huis. 

Drive inn woning

En wat voor een woning! Een heerlijk groot huis met tuin, balkon en garage. Hoe luxe wil je het hebben? Maar voordat ze er in kunnen wonen, moet er dus nog wel iets gebeuren. Huis zag er prima uit, maar er komt door het hele huis vloerverwarming dus alles moest leeggetrokken worden. De trappen waren open en die heeft Jaimy samen met mijn man dichtgemaakt en een vriend heeft ze weer bekleed met mooi hout. De muren moeten nog worden geverfd en daarna komt er overal prachtig visgraat laminaat in. 

Vorige huis

Het huis van mijn schoondochter haar vader is verkocht en daar wordt alles nu leeggehaald waardoor ons huis overvol is (en die van haar moeder ook steeds voller wordt). Aangezien ze dus even tussen twee huizen in zitten, wonen ze gezellig een paar weken bij ons. Dit betekend wel dat er een heel gezin bij ons woont, wat de nodige spullen en gezelligheid met zich meebrengt. Gelukkig zijn de kinderen gewend om hier te slapen en hebben ze het prima naar hun zin. Toen mijn collega’s zeiden dat ik het stiekem wel heel fijn vindt, antwoordde ik ze: niet eens stiekem haha.

Tijd

Er gaat alleen wel heel veel tijd in alles zitten, want je loopt geregeld tegen deadlines aan en dan is het fijn om met z’n allen even de schouders eronder te zetten. Maar waar ik eerst erg druk mee was (website, huishouden en van alles en nog wat) staat dat allemaal even op een laag pitje. Gelukkig komt mijn dochter morgen wel gezellig even langs, want ook al hebben we dagelijks contact per telefoon en app, elkaar zien is toch wel het fijnste. Daar moet je tijd voor maken. Helaas woont ze niet echt in de buurt.

Doorgaan

Maar het werk in het huis zal gewoon doorgaan en zo vorderen we langzaam maar zeker naar het einddoel. Wat zullen ze genieten van hun eigen huis, eigen bank en eigen keuken. Maar ik denk dat mijn schoondochter op dit moment het meeste uitkijkt naar haar eigen kerstboom! Vanavond gaan we weer lekker een kerstfilm samen kijken en over 4 weken zal ze druk zijn met het opzetten van haar boom. Je bent gek op kerst of niet!

Wil je meer leuke blogs over ons gezin lezen? Lees dan hier verder.